Huckleberry's

Huckleberry’s gaat Verhuizen naar Wenne Pen Designs

Verhuisd Huckleberry's

Huckleberry’s gaat vanaf maandag 7 december ‘verhuizen’ naar Wenne Pen Designs.

Omdat het voor mij niet mogelijk is om alles goed te combineren ga ik stoppen met de website en sociale media kanalen van Huckleberry’s.
Het is teveel om twee websites, vijf sociale media kanalen, marketing, restylen van mijn meubels, zorg voor mijn gezin goed te combineren. Ik moet ook goed voor mijzelf blijven zorgen en ik wil niet weer terugvallen in een burn-out. Daarvoor ben ik niet met Wenne Pen Designs begonnen.

Dus vanaf maandag 7 december kan je Huckleberry’s krijtverf, wax en kwasten alleen nog via de website van Wenne Pen Designs bestellen. Aangezien het ook mijn eigen merk is, is deze keuze erg voor de hand liggend.
Voor de mensen die een kortingsbon van Huckleberry’s hebben. De korting kan je gewoon bij Wenne Pen Designs inleveren op de Huckleberry’s artikelen. Dit heb ik voor jullie speciaal aangepast.

Ik hoop jullie genoeg te hebben geĂŻnformeerd. Mocht er nog iets niet duidelijk zijn, dan hoor ik dat graag van je.
Dank je wel!
x Wendy 🙏